divendres, 4 de novembre del 2011

I Cursa de Maig

El passat dia 29 de maig de 2011, coincidint amb les Festes de Maig de La Cumprativa, es va celebrar la primera Cursa de Maig, organitzada per un grup de persones aficionades a córrer. En total hi van participar 115 corredors, dels quals 17 van fer la cursa de 3 km i els 98 participants restants van fer la cursa de 10 km.

Participants al seu pas per la Rambla
La cursa va començar a les 8:00h del matí amb la recollida de dorsals i a les 9:00h en punt es va donar el tret de sortida a les dues curses. Arribats al tercer quilòmetre, uns corredors/es arribaven a la meta i els altres continuaven; al quilòmetre quatre hi havia el primer avituallament i es començava el tram de camí per la masia de Cal Figueres. El segon avituallament estava situat al quilòmetre set, on els corredors agafaven forces per afrontar els últims tres quilòmetres de cursa fins arribar a la meta.
A continuació es va donar la sortida a la cursa infantil, que era sense classificació i el recorregut era per la Rambla Marinada.
Cal destacar l’alt nivell de tots els participants i la bona acollida que va tenir la cursa per part de tothom.
Tota la informació i fotografies les podeu trobar a: cursademaig@wordpress.com i ens podeu seguir a través del facebook i el twitter.
L’organització està molt satisfeta per la feina feta i els resultats obtinguts i volem donar les GRÀCIES a tots i totes les participants i col·laboradors de la cursa per l’esforç i l’ajut rebuts abans i durant tot el dia de la cursa.